World Wide Industriebouw

gallery/logo world-wide

World Wide is niet alleen gespecialiseerd in het bouwen van industriebouw maar ook in woningbouw en kantoren. 

Bij ons kunt u terecht voor een woning op maat. Wij ontwerpen voor u een woning die geheel aan uw wensen voldoet. 

Het bouwen op dezelfde wijze als industriebouw geeft vele voordelen:

  • Vrije indeelbaarheid.
  • Hoge isolatiewaarde in een zeer dunne buitenschil.
  • Vrije keuze in buitengevelafwerking
  • Vrije keuze in binnen afwerking
  • Onderhoudsvrij
  • Lichte bouwconstructie
  • Goedkoop

Woningbouw:

gallery/type 02-achtergevel

De vloeroverspanning in de woonhuizen overspant in één keer van spant naar spant waardoor alle binnenwanden niet dragend zijn en geheel vrij indeelbaar. 

Vrije indeelbaarheid:

Alle buitenwanden en dakpanelen worden in een zeer hoge isolatiewaarde uitgevoerd. Door deze hoge isolatiewaarde in combinatie met het eventueel tripple-glas in de ramen en deuren worden uw stookkosten tot een minimum beperkt.

Hoge isolatiewaarde

De geïsoleerde panelen kunnen worden voorzien van elk gewenst materiaal zoals; hout, stucwerk, kunststof gevelbekleding, zink, stalen gevelbekleding e.d. Ramen en deuren worden uitgevoerd in aluminium, kunststof of hout.

Vrije keuze in gevelafwerking:

De binnenzijde van de woning kan men afwerken naar eigen stijl. De staalconstructie en panelen kan men in het zicht laten of geheel aftimmeren en stuccen.

gallery/type 01-voorgevel 01

Vrije keuze in binnen afwerking:

Afhankelijk van de keuze betreffende de gevelbekleding en ramen/deuren is de gehele woning onderhoudsvrij en bespaart men op de jaarlijkse onderhoudskosten. 

Onderhoudsvrij:

Misschien wel de belangrijkste reden voor het bouwen met deze bouwmethode is de grote kostenbesparing. Door deze lichte bouwconstructie en de veelal prefab onderdelen bespaart men niet alleen in materialen maar ook in bouwtijd. Kortom een woning die in enkele weken gereed.

Goedkoop:

gallery/type 03-achtergevel 01

Door het bouwen met sandwichpanelen is er een lichte bouwconstructie waardoor er geen zware vloeren/funderingen gestort dienen te worden. 

Lichte bouwconstructie: